Tekemällä oikein, kaikki voittavat

Kauppalehti on marraskuun loppupuolella kirjoittanut muutamaankin otteeseen ruokalähettiyritysten kilpailusta sekä ruoankuljetuspalveluiden vaikutuksista ravintolayrittäjien tilipussiin. Perusajatus näyttää toimittajalla olevan se, että kaikki häviävät.

Me Fiugella rohkenemme kuitenkin olla eri mieltä!

Ote Kauppalehden artikkelista: ”Kerran elämää helpottavien palvelujen makuun päässeet kuluttajat eivät niistä hevin luovu. Ydinkysymys kuuluukin, kuinka tehdä kuljetuspalveluista kannattavaa toimintaa kaikille osapuolille.” (23.11.2020)

Fiugen erilainen liiketoimintamalli on rakennettu palvelemaan sitä ajatusta, että Fiuge-yhteistyössä kuluttaja saa lämpimän ruoan edullisesti kotiovelle, ravintola saa pitää asiakkaansa sekä kannattavan liiketoiminnan ja Fiugen kuljettajat saavat tekemästään työstä kunnollisen korvauksen.

Toimintamme rakentuu modernin teknologian sekä ketterän logistiikan ympärille. Ravintolayritysten kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että ravintola voi myydä kotiin kuljetettavan ruoan suoraan omasta verkkokaupastaan. Näin asiakkuudet säilyvät ravintolalla ja maksut kilahtavat suoraan ravintolan kassaan.

Fiuge tuottaa ravintolan tarvitsemat kuljetuspalvelut 50-66 % alan hintaa edullisemmin, mikä parantaa ravintoloiden liiketoiminnan kannattavuutta merkittävästi.

Ravintolan oma verkkokauppa ja kotiinkuljetuspalvelu tuo uusia mahdollisuuksia asiakashankintaan ja ennen kaikkea vahvistaa ravintolan omaa brändiä ja sitouttaa vakioasiakkaita.

Haluamme tarjota kuluttajille sekä ravintolayrittäjille mahdollisuuden toimia ilman välikäsiä. Kuluttaja voi tilata mieleisensä ruoan suoraan suosikkiravintolastaan ja toisaalta ravintola voi oman verkkokauppansa kautta tarjota omille asiakkailleen esimerkiksi erilaisia kanta-asiakasetuja sekä kohdennettuja tarjouksia.

Vuoden 2020 poikkeusolot ovat tuoneet suuria haasteita juuri ravintolayrittäjille. Kotiinkuljetus on näiden aikojen keskellä vakiintunut palveluksi, josta kuluttajat tuskin tilanteen helpottaessakaan tahtovat enää luopua. On tärkeää, että ravintolat voivat poikkeusoloissakin jatkaa kannattavaa liiketoimintaa sekä palvella asiakkaitaan henkilökohtaisesti.

Vastauksemme onkin lyhyt ja ytimekäs: Tekemällä oikein, kaikki voittavat.

Katso kauppalehden artikkelit tästä:

21.11.2020: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ruokalahettiyritykset-kampanjoivat-nyt-kiivaasti-mutta-kilpailun-ei-nahda-kiristyneen-ravintolayrityksen-toimitusjohtaja-nykytilanteessa-kaikki-haviavat/94280911-7605-47df-9752-7cdb963dc7f9

23.11.2020: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ruokalahettipalvelut-helpottavat-kuluttajien-elamaa-mutta-yhtalossa-on-viela-merkittava-ratkaisematon-ongelma/f0aeef2d-9f7e-43c1-8bd4-d8a5fd117007

 

Samankaltaiset artikkelit