Fiugen toiminta laajenee Suomessa

Fiugen toinen rahoituskierros kesällä 2021 tuotti yhteensä 790 000 euroa, josta suoria sijoituksia 560 000 ja lainaa 230 000. Rahoituksen tukemana voimme investoida kasvuun Suomessa. Laajennamme toimintaa uusiin kaupunkeihin ja tuomme markkinoille uusia nopeiden kuljetusten palvelutuotteita.

Fiuge on vuonna 2018 perustettu teknologiayhtiö, joka tuottaa joukkoistettua kuljetuspalvelua. Fiugen operatiivinen toiminta käynnistyi elokuussa 2019. Me Fiugessa teemme kaikkemme, jotta voimme tuoda palvelut luoksesi riippumatta missä olet. Perustamisesta lähtien olemme tähdänneet halutuimmaksi kuljetusratkaisuksi valituissa Euroopan maissa, ja toimintamme onkin parin viime vuoden aikana kasvanut ja kehittynyt Suomessa vauhdikkaasti.

Toimintamme perustuu siihen, että yhdistämme modernin teknologian alustaratkaisulla joukkoistetut kuljettajat ja kuljetuspalvelua tarvitsevat.

Kilpailuvalttinamme ovat modernin teknologia-alustaratkaisun ja laajan kuljettajajoukon mahdollistamat nopeat ja joustavat kuljetukset selvästi alaa huokeammilla hinnoilla. Tuomme pakettitoimituksiin annosruokien maailmasta tutut alle tunnin kuljetukset, sekä taksimaailmasta tutun reaaliaikaisen kuljetuksen seurattavuuden. Noudamme ja kuljetamme tuotteet perille aina asiakkaan ehdoilla – sinne ja silloin, kun halutaan.

Liiketoiminta-alueitamme ovat nopeat pakettikuljetukset, lämpösäädellyt lääke- ja ruokakuljetukset sekä ravintoloiden lämminruokakuljetukset. Toimimme niin sanotulla white label -mallilla, jolloin asiakkuus säilyy ravintolalla ja verkkokaupalla itsellään, ja kuljetukset voidaan haluttaessa brändätä yrityksen omiksi.

Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella, Porvoossa, Turussa, Tampereella, Porissa, Kajaanissa ja Joensuussa. Seuraavina laajennamme palvelumme Ouluun ja Mikkeliin vielä tämän vuoden aikana.

Rahoituskierroksella 790 000 €

Kesän rahoituskierros on nyt saatettu päätökseen ja olemme innoissamme saavutetusta tuloksesta. Gorilla Capital Ky Fund 2017, Start up -Rahasto Joensuu Ky sekä Timosen Auto Oy sijoittivat meihin jo toistamiseen, ja uusina sijoittajina mukaan tulivat Redstonen hallinnoima North Karelia Growth Fund Ky, Kurki Consulting Oy ja Productivity Leap Oy. Sijoituskierroksella hankittu rahoitus on yhteensä 790 057,14 euroa, josta lainaa on 230 000 euroa.

Tämä on Fiugen toinen rahoituskierros ja sillä saavutetun tuloksen turvin voimme panostaa kasvuun kotimaassa. Kasvatamme palveluverkostoamme uusiin kaupunkeihin sekä tuomme markkinoille uusia palvelutuotteita. Kansainvälisille markkinoille tähtäämme alkuvuodesta 2023.

Lisätietoa sijoittajista

Gorilla Capital Ky Fund 2017

Gorilla Capital Ky on suomalainen aikaisen vaiheen pääomasijoitusrahasto. Rahasto sijoittaa yhtiöihin, jotka ratkaisevat aitoja ongelmia teknologian keinoin.

https://gorillacapital.fi/

 

Start Up -Rahasto Joensuu Ky

Start Up -rahasto Joensuu on alueellinen rahasto, joka sijoittaa nuoriin voimakasta kasvua tavoitteleviin yrityksiin. Rahasto auttaa startup-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Rahastossa on sijoittajina Joensuun kaupunki ja yksityisiä sijoittajia. Rahastoa hallinnoi Business Joensuun tytäryhtiö Joensuun StarUp Kehitys Oy.

https://www.businessjoensuu.fi/yrityspalvelut/yritystoiminnan-aloittaminen/start-up-rahasto-joensuu/

 

Timosen Auto Oy

Timosen Auto Oy on täyden palvelun autotalo, jonka toiminnan juuret sijoittuvat 1940-luvulle. Yli 70-vuotisen yritystoiminnan takana piilee yrityksen perustajien vanha motto ”Asiakas on meidän työnantajamme”. Yhtiö on mukana sijoittajana valituissa kasvuyrityksissä tukien sijoituksillaan niiden kehitystä.

https://www.timosenauto.fi/

 

North Karelia Growth Fund Ky

North Karelia Growth Fund sijoittaa hiljattain perustettuihin nuoriin yrityksiin, jotka toimivat erityisesti digitalisaation, metsäteollisuuden, biotalouden, fotoniikan, matkailun, luovien teollisuudenalojen sekä materiaalitutkimuksen aloilla. Redstone on Berliinissä sijaitseva pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi lukuisia riskipääomarahastoja sekä pääomasijoitusrahastoja. Redstone on North Karelia Growth Fundin vastuunalainen yhtiömies.

https://www.northkareliafund.com/

https://www.redstone.vc/

 

Kurki Consulting Oy

Kurki Consulting Oy sijoittaa pääasiallisesti aikaisessa vaiheessa oleviin IT-alan yrityksiin. Sijoitettavan pääoman lisäksi keskeisessä osassa on osallistua konkreettisesti yrityksen kehittämiseen joko hallitustyöskentelyn tai advisor-roolin kautta.

 

Productivity Leap Oy

Productivity Leap Oy on uuden ajan ketterä ICT-yritys, jonka ratkaisut vievät yritysten tuottavuuden uudelle tasolle. Yrityksen tarjoamat palvelut tehostavat prosesseja, resurssien käyttöä sekä jakamista vähentäen kustannuksia, parantaen laatua ja nopeuttaen toimintaa.

https://fi.productivityleap.com/