Fiuge uutiset

Fiugen tiimin asiantuntijavahvistus Pauli Autto tuntee ravintola-alan haasteet

Kuten aiemmin jo kerroimme, olemme saaneet tiimiimme kesän aikana kolme uutta huippuasiantuntijaa. Tiedon ja osaamisen lisääntyessä voimme kehittää palvelutuotteitamme ja optimoida toimintaamme sekä Suomessa että ulkomailla. Huippuvahvistuksemme Pauli Autto tuntee sekä ravintola- että IT-alan kuin omat taskunsa. Taskuihin onkin kertynyt monenlaista kokemusta aina restonomin hommista ravintolan tieto- ja myyntijärjestelmien kehittämiseen.
Lue lisää

Fiugen huippuvahvistus: Kim Friman mukaan tiimiin

Fiugen tiimi vahvistuu uusilla huippuasiantuntijoilla. Kesän aikana saimme remmiimme kolme uutta ammattilaista, joiden avulla viemme uusien palvelutuotteiden kehittämistä eteenpäin sekä Suomessa että ulkomailla. Yksi heistä on Kim Friman. Kim on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Fiugen asiantuntijatehtävien lisäksi Kim toimii myös ammattikorkeakoulussa liiketoiminnan koutsina sekä opettajana.
Lue lisää

Fiugen toiminta laajenee Suomessa

Fiugen toinen rahoituskierros kesällä 2021 tuotti yhteensä 790 000 euroa, josta suoria sijoituksia 560 000 ja lainaa 230 000. Rahoituksen tukemana voimme investoida kasvuun Suomessa. Laajennamme toimintaa uusiin kaupunkeihin ja tuomme markkinoille uusia nopeiden kuljetusten palvelutuotteita.
Lue lisää

Onko aika tehdä asiat toisin?

Alustayhtiöiden komissiot syövät pienempien ravintoloiden katteet olemattomiin. Pian myös erilaiset kaupat ja erikoisliikkeet ovat vaarassa kadota suurille alustoille. Miten yritykset voisivat tarjota asiakkailleen vastaavat palvelut luopumatta katteestaan ja kasvoistaan? Vaikka Fiuge monessa mediassa niputetaan samaan kategoriaan alan isompien toimijoiden kanssa, meidän liiketoimintamallimme on erilainen. Toimintamme keihäänkärkinä ovat muun muassa yrittäjäystävällisyys sekä molemminpuolinen hyöty ja siksi...
Lue lisää

Tekemällä oikein, kaikki voittavat

Kauppalehti on marraskuun loppupuolella kirjoittanut muutamaankin otteeseen ruokalähettiyritysten kilpailusta sekä ruoankuljetuspalveluiden vaikutuksista ravintolayrittäjien tilipussiin. Perusajatus näyttää toimittajalla olevan se, että kaikki häviävät.
Lue lisää

Vanhan ajan yhteisöllisyyttä uusilla elementeillä

”Vie mennessäs, tuo tullessas” on vanha sananparsi, jossa piilee myös Fiugen perusajatuksen ydin. Ideanamme on tarjota kaiken kansan käyttöön ketterä, edullinen ja nopea kuljetuspalvelu, joka tuo helpotusta sekä yrittäjän, että yksityishenkilön arkeen. Käytäntöä varten rakensimme simppelin sovelluksen, jonka avulla joukkoistetut kuljettajat sekä palvelun tilaajat löytävät toisensa.
Lue lisää

FIUGE tuo uusia mahdollisuuksia pienyrittäjille

Pienyrittäjät ja kaupunkien kivijalkakaupat ovat olleet jo usean vuoden ajan isojen muutosten kourissa. Nyt moni yrittäjä pelkää koronavirusepidemian kaatavan liiketoiminnan, kun ihmiset eivät liiku ja tavara vaihda omistajaa.
Lue lisää