FIUGE tuo uusia mahdollisuuksia pienyrittäjille

Pienyrittäjät ja kaupunkien kivijalkakaupat ovat olleet jo usean vuoden ajan isojen muutosten kourissa. Nyt moni yrittäjä pelkää koronavirusepidemian kaatavan liiketoiminnan, kun ihmiset eivät liiku ja tavara vaihda omistajaa.

FIUGE tuo asiakkaan ostokset kotiovelle jo saman päivän aikana

FIUGE antaa uusia mahdollisuuksia pienyrittäjille selvitä hankalista ajoista. Pienetkin erikoisliikkeet voivat erottautua joukosta uuden kilpailuvaltin avulla. Asiantunteva palvelu, laadukkaat tuotteet sekä kuljetus kotiovelle saman päivän aikana ovat pyhä kolminaisuus, jota verkkokaupasta tilaamalla harvemmin saa.

FIUGE tuo uusia mahdollisuuksia myös liiketilojen järjestelyyn. Yrittäjä voi tehdä liikkeestä houkuttelevan showroomin, jossa tuotteet ovat kauniisti esillä ja asiantunteva palvelu helposti saatavilla. Asiakas käy valitsemassa tuotteen ja yrittäjä toimittaa sen FIUGE:n avulla kotiin omalta varastolta. Näin mahdollisuus tarjoaman laajentamiseen parantuu, ilman että nurkat täyttyvät tuotepaketeista.

FIUGE:n käyttöönotto on helppoa ja ilmaista yrittäjälle

Yrittäjä voi ottaa FIUGE:n käyttöön kolmella eri tavalla:

  1. Asiakas tilaa kuljetuksen itse ostoksen yhteydessä: Laitamme liikkeeseesi esille mainoksen, jossa kerrotaan kuljetusmahdollisuudesta. Asiakkaan kiinnostuessa asiasta, voit kertoa, että hän saa tuotteen kotiinsa vielä saman päivän aikana. Asiakas tekee tilauksen puhelimitse paikan päällä ja jättää maksetun tuotteen odottamaan kuljetusta. Pian kuljettajamme noutaa tilauksen ja toimittaa sen asiakkaalle kotiin. Lasku kuljetuksesta saapuu asiakkaalle jälkikäteen.
  2. Yrittäjä tilaa kuljetuksen asiakkaan puolesta: Asiakas pähkäilee liikkeessäsi ostopäätöksen äärellä. Tarvetta tuotteelle olisi, mutta sen kotiin siirtäminen tuntuu hankalalta. Tarjoa asiakkaallesi saman päivän kuljetusta FIUGE:n avulla ja lisää kuljetuksen hinta omaan kassaasi. Tämän jälkeen otat esiin FIUGE-sovelluksen, tilaat kuljetuksen asiakkaan kanssa sovittuun ajankohtaan. Me laskutamme sinua kerran kuukaudessa tilaamistasi kuljetuksista.
  3. Asiakas voi tilata FIUGE-kuljetuksen verkkokauppaostosten yhteydessä: Jos kuljetustarvetta on paljon juuri verkkokauppamyynnissä, voimme tehdä integraation verkkokauppaasi, jolloin tilaukset siirtyvät sieltä suoraan kuljetusjärjestelmäämme. Asiakas maksaa tuotteen ja kuljetuksen verkkokaupassa ja me laskutamme kuljetukset kootusti yritykseltäsi, kuten edellisessä tapauksessa.

Otathan meihin yhteyttä info@fiuge.com tai soita numeroon 020 7981470.

Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas

FIUGE työskentelee yhteistyössä monen eri alan yrityksen kanssa. Kuljetamme esimerkiksi lemmikkien tarvikkeita, ruokia, huonekaluja, elektroniikkaa, päivittäistavaroita ja ruokatarvikkeita. Yhteistyökumppanimme ovat kokeneet FIUGE -kuljetusten parantavan palvelun laatua ja asiakastyytyväisyyttä.

“FIUGE:n kuljetukset ovat olleet erinomainen lisä asiakaspalveluumme. Toimitukset on kuljetettu asiakkaiden kotioville sovitusti sovittuina kuljetuspäivänä aina ajallaan. Niin asiakkaat kuin koko myymälän henkilökunta ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluun.”

– Hanne Kalliomäki, Myymäläpäällikkö, Musti ja Mirri Kamppi

FIUGE on erilainen tapa kuljettaa

Tuotteiden kuljetus on usein haastavaa. Kuljetuspalvelut ovat kalliita, vaativat pitkää sitoutumista ja toimitusajat venyvät ja paukkuvat. Yrittäjä maksaa tuotteiden varastoinnista, polttoainekuluista sekä lisäkuluista iltaisin, viikonloppuisin ja pyhänä. Jos kuljetuksille on tarvetta harvakseltaan, on palvelun tarjoaminen monelle aivan liian vaivalloista.

FIUGE muuttaa tämän kaiken. Me emme vaadi yritykseltä sitoutumista, investointeja, emmekä osto- tai myyntipakkoa. Yrittäjä voi tarjota asiakkailleen kuljetuksen FIUGE:n kautta, jolloin tavara kulkee ovelta ovelle saman päivän aikana. Mikä parasta, kuljetukset ovat yrittäjälle ilmaisia. Asiakas maksaa toimituksen itse, mutta hänellekin tarjoamme kuljetuksen jopa 30-50 % alan hintaa edullisemmin.

FIUGE on joukkoistettu kuljetuspalvelu, jonka tavoitteena on kaupunkiliiketoiminnan elävöittäminen kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Palvelumme on suunniteltu sekä yrittäjien, että yksityishenkilöiden käyttöön. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Lappeenrannassa. Lähitulevaisuudessa laajennamme toimintaamme myös muihin kaupunkeihin.

Kuljetuspalvelumme perustuu näppärään mobiiliappiin sekä freelance-kuljettajien monipäiseen joukkoon. Asiakas tilaa kuljetuksen, sovellus optimoi kuljetusreitit ja kuljettaja toimittaa tavaran ovelta ovelle. Kuulostaa mahdottoman yksinkertaiselta?

Toimintamme on kustannustehokasta, joustavaa ja ennen kaikkea nopeaa. Emme varastoi tavaroita keskusvarastoihin tai noutopisteisiin vaan noudamme ja toimitamme paketit ovelta ovelle. Logistiikkapuoli, eli kuljetusten yhdistely ja optimointi, hoituu automatisoidusti sovelluksessa, eikä näin ollen nosta kuluja tai kuormita ympäristöä. Kuljettajamme liikennöivät paketti- ja henkilöautojen lisäksi myös polkupyörällä, jalkaisin tai vaikkapa potkulaudalla.

Sovelluksen kautta voi seurata paketin kulkua sekä ottaa tarvittaessa yhteyden kuljettajaan. Kuljetuksen hintaan sisältyy myös vakuutus aina 300 euroon asti ja vakuutusturvaa saa tarvittaessa korotettua arvokkaiden kuljetusten kohdalla jopa 10 000 euroon. Vakuutus turvaa kuljetuksen tuotteen painosta riippumatta, joten voit nauttia mielenrauhasta myös kalliiden pikkuesineiden kohdalla.

Ota meihin yhteyttä

Samankaltaiset artikkelit